Teklif Al / Ekran Fiyatı hesapla

İç Mekan – Indoor RGB Paneller


İç mekanda genelde geniş alanlarda uzak mesafeden ve yan açılardan net görüntü alabilmek için son yıllarda LCD’lerin yerini led ekran almışlardır. Ekranın görülebileceği mesafeye ve ekranın boyutuna göre farklı piksel aralığında ürün seçilebilmektedir.

İç mekanlarda önceki yıllarda ağırlıklı olarak P5 ve P4 kullanılmakla birlikte son dönemde P3, P2,5, P2 hatta P1,86 panellerde tercih edilmeye başlanmıştır. Bazı özel projelerde ise P1,66, P1,53 ve P1,25 paneller kullanılmaktadır(Led Ajans masaüstü menüboard / menüboard led ekranlarında ağırlıklı olarak P2 kullanmakla birlikte özel istek üzerine P1,25 paneller kullanmıştır). Yine daha önceki yıllarda P6 panel ile P5 panel arasındaki maliyet fiyatının çok yakın olması sebebi ile P6 paneller çok tercih edilmekte iken; gelişen Led ve Led Ekran teknolojisi ile birlikte piyasada P6 panel artık neredeyse Led Ekranlarda hiç kullanılmamaktadır, P5 paneller ise daha büyük ölçüde yapılan Led Ekranlarda veya daha düşük bütçeli işlerde tercih edilmektedir. Ledajans olarak İç mekan / indoor Led Ekranlar da ağırlıklı olarak P2 ve P2,5 modüller kullanmaktadır, modül satışlarında ise en fazla P2,5 indoor Led Ekran modülleri satmaktadır. Poster Led Ekran / Raket Led Ekran larda ağırlıklı olarak 64×160 cm ve 64×192 cm dikey, mıknatıslı/magnetli yapıda kasalar ile beraber P1,86, P2 ve P2,5 RGB led modülleri kullanılmaktadır. İç mekan Led Ekranlar da sadece processor yardımı ile canlı yayın gösterimi yapılabilmekte iken; Led Ekran kontrol kartı üreten şirketlerin (Novastar ve Huidu gibi) asenkron özellikli kartlarına processor özelliği eklemeleriyle birlikte, Led Ekran kontrol kartları hem senkron hem asenkron özelliğine bürünerek processor olmadan ölçülendirme yaparak canlı yayın verebilecek duruma gelmişlerdir.Bu Led Ekran kontrol kartlarına örnek olarak Novastar TB1, TB2, TB3, Tb4, Tb6, Tb8 Taurus serisi kartlar ile, Türkiye’de ki Led Ekranlarda çoğunlukla kullanılan Huidu serisi HD-A4, A5, A6 serisi Led Ekran kontrol kartlarını gösterebiliriz. Ekleme yapacak olursak Huidu firması, söz konusu A4,A5 ve A6 Led Ekran kontrol kartlarına getirdikleri yeni özellik ile bir Led Ekran da canlı yayın ve daha hafızasına yüklenmiş video resim vb. görüntüleri aynı anda gösterebilmektedir, bu şekilde Led Ekranlar pixel ölçülerine ayrılarak farklı amaç ile farklı görüntüler için kullanılabilirler. ilave olarak tercihe göre ses sistemi, ısı sensörü , nem sensörü, rüzgar sensörü, basınç sensörü, entegre edilebilmektedir. İç mekan led ekranlarda genelde  ince kasalı ve gürültüsüz olması için fansız smps tercih edilmektedir. İç mekan / indoor Led Ekran lar tarama/scan oranının artması ve kullanılan ledlerin daha düşük akım çekmesi sebebi ile daha az güce doğal olarak daha az power supply / güç kaynağı adaptöre ihtiyaç duymaktadırlar, genel olarak iç mekan Led Ekran larda 8 adet indoor / iç mekan Led Ekran modülü için 1 adet 200-5 (40 amper) power supply / güç kaynağı adaptör kullanılmaktadır.

İç Mekan RGB Paneller

İç Mekan GOB LED Moduller

İç Mekan Flexible Led Modüller

İç Mekan Rental Moduller

Rental V Serisi Paneller

İletişim

Bize Ulaşın

Müşteri memnuniyeti bizim için öncelikli! Destek almak, ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek veya işbirliği fırsatlarını keşfetmek için buradayız. Hızlı ve etkili bir yanıt için lütfen detaylı bilgi verin.

Telefon

+90 (212) 220 40 04

E-Mail

info@ledajans.com

Adres

Halide Edip Adıvar Mah. Gül 2 Sokak No: 10a, 34382 Şişli/İstanbul

Satış kanallarımız​